NL
EN
Welkom, verstuur veilig en 'cloudless' uw bestanden via onze FileCap server.


Bestanden

Ontvangers

diabetes.volwassenen@zmk.be


Versleutel bericht
Download opties


Meerdere ontvangers
Klik op het teken en voer het e-mailadres in van de eerste ontvanger. Zodra u op drukt, zal het e-mailadres worden gecontroleerd door de FileCap server. Als het e-mailadres correct is, dan zal een verschijnen voor het invulveld. Er verschijnt een nieuw veld voor een eventuele volgende ontvanger. U kunt doorgaan met het toevoegen van e-mailadressen totdat u alle ontvangers heeft ingevuld.

Als u een reeds toegevoegde ontvanger weer wilt verwijderen, klikt u eenvoudigweg op het teken.
Extra opties
Met de optie "# keer te downloaden" kan het aantal keer dat een bestand gedownload mag worden door elke gebruiker, worden ingesteld.

Met de en tekens kan het aantal worden aangepast. Het systeem heeft hier een maximum aantal aan verbonden.

Ook kan het gewenste aantal direct met het toetsenbord worden ingevuld. Als hier een "6" is ingevuld, dan kan een ontvanger elk bestand maximaal 6 keer downloaden.
Extra opties
Met de optie "# dagen bewaren" kan worden ingesteld hoe lang de bestanden beschikbaar blijven voor de ontvangers om deze te downloaden.

Met de en tekens kan het aantal worden aangepast. Het systeem heeft hier een maximum aantal aan verbonden.

Ook kan het gewenste aantal direct met het toetsenbord worden ingevuld. Als hier een "9" is ingevuld, dan blijven de bestanden maximaal 9 dagen vanaf vandaag beschikbaar voor de ontvangers om te downloaden.
Extra opties
Door een wachtwoord op te geven, kunnen de bestanden extra worden beveiligd.

Het wachtwoord zal niet met de FileCap e-mail worden meegestuurd dus deze zal op een andere manier naar de ontvanger moeten worden verzonden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor SMS, WhatsApp, iMessage of mondeling via de telefoon. Het is aan te raden het wachtwoord niet via e-mail te versturen.

Het invullen van een wachtwoord kan door de beheerder verplicht zijn gesteld en is voor gevoelige bestanden aan te raden.
Selecteer bestanden
Klik op het teken en selecteer het bestand dat u wilt versturen. U kunt meerdere bestanden in één keer selecteren door de SHIFT-toets op uw toetsenbord vast te houden en de bestanden aan te klikken.

Als u een reeds geselecteerd bestand weer wilt verwijderen, klikt u eenvoudigweg op het teken bovenaan.
Versleutel onderwerp en bericht
Wanneer u kiest voor de optie om uw bericht te versleutelen zullen het onderwerp en bericht in een PDF document worden geplaatst. Dit document wordt samen met de door u toegevoegde bestanden naar de ontvanger(s) verstuurd.